tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aksaa ja tokoakin jonkin verran

KLAGin jälkeen on huilailtu kisoista, tosin ei niitä paljoa olisi ollutkaan. Pimu on tokoillut tavoitteellisten kanssa pariin kertaan ja kyllä tuntuu taas niin turhalta treenata, kun se tekee kaikki liikkeet niin hyvin vaikka ollaan oltu tosi laiskoja tokoilijoita koko kesä. Tosin kaukot on edelleen vähän rikkinäiset, niitä kun ei vaan jaksa hinkata. Valkku-aksat on myös sujuneet ihan kohtuullisesti ja tänään vihdoin päästään taas Mouhikselle kesätauon jälkeen.

Urho on treenaillut kesän aikana keppejä 2x2-menetelmällä vaihtelevalla ahkeruudella ja osaa kuulemma jo mennä 6 keppiä. Pari kertaa oon vetänyt pojille aksan ratatreeniä ja kylläpä on ollut pätevää menoa. Urhosta on tullut tosi kiltti, eikä ryysi ollenkaan enää päin ohjaajaa tai muutenkaan holtittomasti. Kontaktien ylösmenot kun joku vielä jaksaisi hinkata kuntoon, niin varmasti voisi päästä ensi vuonna jo kisaamaan. Jussi ja Urho jatkaa myös Mouhiksella syyskauden, joten hyvää treeniä luvassa heillekin.

Minni ei ole edelleenkään treenannut yhtään ja vähän jo suunnittelin sille eläköitymistä tämän kesän jälkeen. Pienestä jäi valioituminen kiinni, mutta jos ei sitä nyt loppukauden aikana tule, niin sitten ei tule. Hieno uran huipennus kuitenkin SM-kisojen 15. sija. Nelli on voinut vähän vaihtelevasti, mutta pääasiassa ihan reippaasti jaksanut lenkkeillä ja leikkiä. Urhon kanssa riehuminen on tosin nykyään siltä kielletty, kun aina jossain vaiheessa sattuu.

Kisaamisen makuun päästään taas lauantaina, sillä ilmoitin Minnin ja Pimun Oriveden pikkukisoihin. Sääennustus tosin näyttää tosi helteiseltä, joten saa nähdä miten itse kukin siellä jaksaa painella menemään. Sunnuntaina Pimu pääsee testaamaan toko-osaamista tokoepiksiin. Vedetään VOI-luokka kisamaisesti ja katsotaan sitten ollaanko siinä kunnossa, että kannattaa ilmoittautua oikeisiin kokeisiin.

Ei kommentteja: