keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vuotuinen päivitys

Tässä sit vissiin päivitys tälle vuodelle, ei näköjään useammin "ehdi". :)

Urho on vihdoin kunnostautunut harrastuksissa. Onhan sillä ikääkin jo 3v, joten jo on aikakin. Agissa pojat sai juuri ekan LUVAn kakkosista talven hiljaiselon jälkeen ja tokoakin on hinkattu sen verran, että plakkarissa on ALO1 ja AVO1. Seuraavana tähtäimessä on BH-koe ja ensi vuonna tokossa VOI-luokkaan. Toivottavasti se PK-koiran urakin tästä lähivuosina lähtisi käyntiin edes jossain lajissa.
Urho kävi myös säikkymässä luonnetestissä ja ihan mukavasti pisteiden valossa meni, 170p ja laukausvarma. Kyllähän se otti painetta aika lailla, mutta kesti laukaukset yllättävän hyvin, vaikkei niitä olla juuri pentuaikojen jälkeen treenattu. Testin jälkeen häntä palautui koipien välistä vasta kotipihassa, mutta heti seuraavalla viikolla käytiin testipaikalla (Levekin kenttä) pyörimässä, eikä sille ollut jäänyt yhtään pahoja muistikuvia paikasta.

Pimu on ihan totaalieläkkeellä nykyään. Virtsankarkailulääkkeen lisäksi se vetää nyt hormoneja ja pissavaivat on pysyneet niillä aika hyvin kurissa. Sen luonne on vaan muuttunut lääkityksen myötä vähän ärsyttäväksi, eikä se oikein siedä enää vieraita koiria. Pääsee se silti aina mukaan Urhon treeneihin ainakin lenkille ja välillä jopa kentälle asti hömpöttelemään tokojuttuja.

Mummokoirat Nelli ja Minni jaksaa vielä viettää sohvakoiran elämää. Minnillä todettiin viime syksynä spondyloosi selässä ja se on ollut välillä aika huonona. Onneksi kunnon kipulääkkeet on vielä auttaneet. Nelli on ollut nyt paljon parempi, mutta kyllä silläkin välillä on huonoja kausia. Saattohoidossa nämä kaksi siis pitkälti jo ovat, mutta viettävät vielä ihan elämisen arvoista elämää kotosalla.

Ei kommentteja: